Talent wanted

Talent wanted

For upcoming bands/Spot of The Week – Get your fix here!

We want YOU!

We are looking for radio hosts and radio shows to air (Both English and Danish shows).

Become a Rockstar tomorrow, get in touch today!

Vær med i en rock revolution – Bliv Studievært og Rockstjerne på Rockradio.dk!

Hey Rockfans! Er du klar til at blive en del af vores rockrevolution? Rocken skal genopstå, og vi har brug for din hjælp til at puste liv i rockmusikkens flamme igen!

Hvad handler det om?

Michael Helloween, en veteran inden for rockradio, har genoplivet den legendariske rockradio.dk, kendt for at sende live-koncerter og ugentlige rockprogrammer tilbage i 90’erne. Nu vil vi igen sende de bedste rocktoner ud i æteren og gøre rockmusikken til den mest lyttede genre i Danmark!

Hvem søger vi?

Vi søger passionerede rockelskere, der vil være med til at vække rockens ånd. Som studievært hos os, bliver du ikke bare en vært – du bliver en rockstjerne! Din opgave? Lave et timelangt rockshow en gang om ugen eller hver anden uge, fyldt med alt fra Guns N Roses til Metallica, Pearl Jam, Nirvana, og mange flere. Du har friheden til at dykke ned i de emner, der interesserer dig mest, uanset om det er klassiske rocknumre, de seneste trends indenfor genren, eller din personlige rockhistorie.

Hvad kan du forvente?

Du får chancen for at spille en central rolle i vores mission om at bringe rocken tilbage til folket. Dit show bliver et talerør for rock – ikke bare det fulde smadder, men også rockens sjæl og nerve. Det handler om at genoplive rockens energi og autenticitet. Som en del af teamet vil du også have muligheden for at anmelde koncerter og lave interviews med kendte bands, og dermed få unikke oplevelser og indsigt i rockens verden.

Et Spotlight på Upcoming Bands

En stor del af vores identitet er at støtte upcoming bands. Ligegyldigt hvor i verden de kommer fra, med særligt fokus på danske talenter. Du er mere end velkommen til at præsentere nye eller spændende bands for vores lyttere.

Bliv en Rockvært!

Er du klar til at tænde op under rockfans over hele landet? Send os en mail! Fortæl os om din passion for rock, og hvordan du vil gøre dit show til en del af vores rockrevolution.

Rockradio.dk – hvor rocken genfødes og historien skrives om.

  • Du elsker rock musik
  • Du vil gerne være rockstar
  • Du vil gøre dit bedste

Vi kan tilbyde al den hjælp og rådgivning du har brug for. Det vigtigste er at du vil gøre dit bedste, hver gang.

Send os en mail. Skriv til studio@rockradio.dk

Vi bor i Rønde, i midten af Danmark. Selveste verdens navle. Men verden er ikke mindre end en internet forbindelse. Get in Touch!

 

Upcoming

Morning Drive

06:00 10:00


Upcoming

Normal Weekday Rock Doze

10:00 15:00


Upcoming

Afternoon Drive

15:00 16:00


Upcoming

The Helloween Radio Show

16:00 17:00Current track

Title

Artist