Current track

Title

Artist

Current show

Rockradio stream

00:00 23:59

Current show

Rockradio stream

00:00 23:59


About us

The beginning and rise of Rockradio.dk

Rockradio.dk startede midt 90érne og var her Midtjyllands mest lyttede Rock radio, med en potentiel lyttermasse på ca. 1 mill lyttere via luftbaserede radio signaler fra sendemaster.

Pionere på nettet
Rockradio.dk var blandt de første i Danmark til at streame via nettet og de første i Danmark til kontinuerligt at livestreame live koncerter med både billede og lyd. Dette blev bl.a. gjort fra vores radio/tv studie i Århus, samt live fra spillesteder som Train, VoxHall og Musik Caféen.

Måske husker du Radio/TV/Internet programmerne “Club Electric” og “Electric FM”.

Billeder fra Club Electric & Electric FM

 

Hell freezes over
Efter knap 10års rock radio, lukkede rockradio.dk ned. Vi holdte en pause (som Eagles siger) til “Hell freezes over”.

Med en corona pandemi i bakspejlet, krigen i Ukraine og energi priserne på himmelflugt, må vi konstatere at Hell både har været frossen og optøet så mange gange at alle får brug for en dosis ROCK. Vi er derfor så småt ved at kravle ud under vores sten for at servicere det europæiske folk.

Rockradio.dk er nu ONLINE. Stationen vil dog først nå sit minimums potentiale primo 2023.


Danglish..
English og dansk – Hvad er meningen?

Som den skarpe lytter måske har bemærket, er jingler og andet lyd, samt noget tekst på hjemmesiden på “English”. Hvad er meningen med det?

Rockradio.dk er “soon to be” Europas bedste rock radio og derfor er formatet forberedt til et bredere publikum. Vi er bare “different”!

The man – The legend
Ejeren af Rockradio.dk er Michael Helloween.

Michael har mere end 10års erfaring med rock radio og er velsignet med en kreativ sjæl, der brænder for rocken.

Michael var med til at åbne spillestedet Train i Aarhus, hvor han var ansat som leder i mange år. Der er set RIGTIG mange koncerter og løbet mange “musik historier” gennem tiden der. Siden da har Michael har været direktør for flere store webshops og har valgt at sælge sit sidste store million foretagende, for at satse på det, hjertet virkelig banker og brænder for, ROCK MUSIK.

“Jeg kan ikke spille på instrumenter selv, men jeg har et fantastisk øre for hvad der er godt og skidt. Jeg har en forkærlighed for radio, rock musik og det at støtte upcoming bands. Jeg elsker også feedback og interaktion med lytterne”.

The Journey begins
Ideen til at genstarte rockradio.dk opstod en sommerdag i Juni 2022. Det ville have været nemt bare at slå tanken ud af hovedet og sige “Ja det kunne have været sjovt at prøve igen”. Sådan fungerer Mr. Helloween ikke. Når han brænder for en sag, forfølges den til enden.

ROCKRADIO.DK ANNO 2022 starter

2022
Juni – Indkøb af studio gear

Juli – Besøg hos Radio Rønde (STOR tak til Brian Følle Petersen) – Aftale om fast program laves

August – Besøg hos Radio Nordjyske (STOR tak til Henrik Poulsen)

September – Test stream airs

NOW – Test stream is up and running

 

Vi forventer at gå fuld “waohoho” start 2023