Urban Primate – Left for Dead

Written by on February 25, 2024

Download app - Click below

SPOT OF THE WEEK

Spot of The Week prisen

Urban Primate - Left for Dead

Spot of The Week uge 9 - 2024

Urban Primate er ikke bare endnu et band på den danske rockscene. De er et frisk pust med dybe rødder i 90’ernes grunge, groove metal, og nu-metal, inspireret af bands som Alice In Chains og Nirvana. Med deres seneste single “Left for Dead”, introducerer de os for en lyd, der er både intens og følelsesladet, fyldt med rå energi og dybde. Sangen, som er første smagsprøve fra deres kommende album “Saturnine”, lover godt for fremtiden og viser Urban Primate’s evne til at skabe musik, der både udfordrer og fanger lytteren. “Left for Dead” er ikke kun en sang; det er en erklæring fra et band, der har meget på hjerte, og som er klar til at sætte deres præg på musikverdenen.

Med en sammensmeltning af metal og emotionel dybde, skaber bandet musik, der rører ved sjælen så meget at du føler sangens smerte som din egen.

Sangen udforsker de dybder af menneskesindet, som ville fange selv en psykologs interesse.

Når bandet kobler electro shock generatoren direkte på guitaren, bliver det bare rigtig fedt.

Urban Primate er et københavnsk metal band med rødder i 90ernes grunge og senere Groove Metal og Nu Metal. Med forbilleder som Alice In Chains, Deftones, Pantera, Nirvana, Filter, RATM. Lyrikken og groovet i musikken er i fokus og sammen skaber de et tungt og følelsesladet univers med udgangspunkt i mennesket, vores udfordringer, muligheder og det omvæltende liv og den svære tid, vi lever i. 

I 2021 udgav de albummet Desolation som har rundet  over 100.000 streams på tværs af diverse platforme. 

Links: 

Instagram: https://www.instagram.com/urbanprimatedk/

Facebook: https://www.facebook.com/urbanprimate.dk


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist