Replika – Kongerige

Written by on February 11, 2024

Hent APP

SPOT OF THE WEEK

Spot of The Week prisen

Replika - Kongerige

Spot of The Week uge 7 - 2024

**Replika tager Rockradio.dk med Storm: ‘Kongerige’ Definerer UMAMI LYD**

Fra de kreative haller på Musicon i Roskilde, fremstormer det unge band REPLIKA ind på den danske rockscene. Dannet i foråret 2022, har denne gruppe af 20-noget årige musikere – Mathias, Carl, Andreas, og Victor – hurtigt gjort sig bemærket med deres dynamiske og energiske tilgang til musik. Med en lyd, der spænder over alternativ rock, grunge, punk, og metal, udfordrer REPLIKA de musikalske grænser og skaber et unikt udtryk, der har fanget både lytteres og kritikeres opmærksomhed.

REPLIKAs debut med singlen “Kongerige” har allerede vist deres potentiale. Sangen, som kombinerer dansk og engelsk rap, har skabt et nyt musikalsk landskab, som vi her på rockradio, kalder UMAMI LYD – en lyd så unik og tiltalende, at den efterlader lytterne måbende og tiggende om mere.

Men REPLIKA er ikke kun et studioband. Med en del liveoptrædener bag sig, herunder koncerter på RUST, Gimle, og en nærmest historisk optræden på en musikfestival i Cannes sammen med den internationale rapper Alonestar, har bandet bevist, at de er et live-fænomen og at de er klar til at erobre endnu større scener.

På Rockradio.dk er vi stolte af at præsentere REPLIKA som denne uges Spot of The Week med “Kongerige”. Vi opfordrer alle vores lyttere til at skrue op for REPLIKAs musikunivers, stemme på dem i vores app, og blive en del af en rejse, hvor dansk rock ikke kun høres – den mærkes.

Bonusinfo: Rapperen på sangen er ingen ringere end den internationale rapper Alonestar  @alonestarsheeran Jethro Sheeran – ja, Ed Sheerans fætter! Hvis det ikke er en grund til at tjekke den ud, hvad er så?

Husk, musikken er evig på Rockradio.dk, stedet hvor musikken aldrig dør.

Links til Sociale medier:

Instagram – https://www.instagram.com/band_replika/

Facebook – https://www.facebook.com/MusikReplika/

YouTube kanal – www.youtube.com/@REPLIKA_musik


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist