South Of Sundays – Don’t Wanna Hear It On A Sunday

Written by on December 17, 2023

SPOT OF THE WEEK 2023

Spot of The Week

South Of Sundays – Don’t Wanna Hear It On A Sunday

Spot of The Week uge 51 – 2023 

South Of Sundays er en historie om tålmodighed og passion og om at skabe magi i musikverdenen.

Spænd sikkerhedsbæltet, for her kommer en ægte rock-odyssé! Mød Johnny Houmark, den karismatiske frontmand, der tidligere ledte Powderhog til stjernestatus og utallige rosende anmeldelser. Men Houmark er ikke manden, der hviler på laurbærrene – nej, han er nu på en ny mission med sin nyeste rockgruppe, South Of Sundays. Og gæt hvad? Deres første single ‘Don’t Wanna Hear It On A Sunday’ har allerede taget radioen med storm og er blevet ugens Spot of The Week!

Forbered dig på en musikalsk rutsjebane tur! Det er rent ‘The Devil in Your Face’, et nummer, der garanteret vil vække dine sanser.

Bandet begyndte deres rejse allerede i 2020. Men som det gamle ordsprog siger: ‘Alt godt kommer til den, der venter.’ Og gæt hvad? Deres seneste single har bevist, at hver sekund af ventetiden var det værd.

Den 12. januar udkommer deres spritnye album “Honey Tongue”,  på både vinyl og streaming tjenester.

 

 

South Of Sundays

Pressemeddelelse.

SOUTH OF SUNDAYS Bag navnet finder man den tidligere Powderhog-frontmand; Johnny Houmark.

Med Powderhog udgav Houmark to anmelderroste albums på danske Trechoma Records (“Powderhog” 2007 / “Return Of The Gaucho” 2010). Begge albums blev fulgt op af koncerter i både Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. MTV i USA stod på spring med lovning om skærmtid og flere udenlandske og danske anmeldere roste bandet til skyerne for deres ægte, uomtvistelige nerve og energi.

Fyens Stifttidende skrev: “Endelig noget dansk stenerrock med smæk for skillingen og en vokal, der kan brænde stepper af”. B.T.s Henning Høeg kvitterede sågar med overskriften: “Powderhog i Metallica klasse” og tilføjede “Johnny Houmarks stemme er gjort af det stof, som rockhistorien er spundet op omkring”.

Nu er Houmark tilbage med nye musikalske legekammerater i den fire mands stærke rockcombo; South Of Sundays. Med fornyet blod på tanden er Houmark og resten af bandet klar til både at bide fra sig og ikke mindst bide sig fast i den danske rockscene.

Et nyt kapitel skal skrives og med 11 nye sange indspillet, er bandets debut album i skrivende stund under færdiggørelse hos selveste Jacob Hansen som bl.a. står bag Volbeats og Dizzy Mizz Lizzys mange flotte pladeproduktioner.

Det dugfriske album udkommer 12. januar 2024 på vinyl og streamingtjenester, mens første single og video rammer gaden allerede i november.

South Of Sundays er:

Johnny Houmark – Vokal / Bas / Guitar

Morten Mohr – Guitar

Marcus Thue Honoré – Guitar

Kristian “Krenne” Pedersen – Trommmer

Web: www.southofsundays.com

www.facebook.com/southofsundays

www.instagram.com/southofsundays


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist