Viva La Wolfe – In The Fields

Written by on October 22, 2023

SPOT OF THE WEEK 2023

Spot of The Week

Viva La Wolfe - In The Fields

Viva La Wolfe – In The Fields

Spot of The Week uge 43 – 2023 

ESBJERG, ER I DER?

Ja det tror jeg da vist nok at I er.

Esbjergensiske Viva La Wolfe er denne uges Spot of The Week, med deres sang In The Fields.

  • Lækker lyd
  • Lækker vokal
  • Lækker energi
  • Lækre trommer
  • Svedig bas og lækkert hår.

Jeg elsker den grungede guitar på nummeret. Jeg tror sku at jeg gifter mig med den 🎸💍🤵 (ja det er faktisk muligt. Se “Mand gifter sig med sin guitar”).
Ja selv videoen til nummeret er lækker.

What’s not to like!!

Viva La Wolfe Band Pic 1

Viva la Wolfe pressetekst:

Viva la Wolfe er lyden af møtrikken, der ikke længere vil sidde fast i maskinen. Med en intens og aggressiv fremtræden, svinger Viva la Wolfe som et pendul imellem det melankolske, det vulgære og det smukke – og efterlader med deres kompromisløse rock lytteren på en smal sti, vindblæst og eftertænksom.

Efter et solidt udspil med ep’en “Millennials” i januar 2021, gør det vestjyske rockband sig klar til udgivelsen af deres debutalbum, der kommer til at vise det mest hårdtslående Viva la Wolfe til dato, hvor bandets mørkere og mere beskidte side, bl.a. bliver vist på debutsinglen “In the Fields” dynamiske balance mellem hårdtslående oktaverede guitar hooks, og groovy stripped-down vers stykker. Bandets debutalbum kan forventes i sidste kvartal af 2023.

Bandet trækker på den rå og beskidte grunge tone fra 90’erne, der lader det dystre og upolerede komme frem fra dybet, og giver plads til dyrkelsen af urolighed og kaos. Alt det får lejlighedsvist selskab af 70’er inspireret impulsivitet, atmosfæriske udfoldelser og dynamiske skift. Dette sammensat med akustiske momenter, og tankefulde øjeblikke, sænkes lytteren ned i et hav af det vulgære og smukke i tilværelsen.

https://linktr.ee/vivalawolfe

Viva la Wolfe portrætterer i musikvideoen til “In the Fields” mistro og frustration, som med kaotiske og håndholdte optagelser illustrerer et samfunds mismod og frygt for det ukendte.

Viva La Wolfe - Band Pic 2


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist