Ace It Moe – Fading Memory

Written by on October 15, 2023

SPOT OF THE WEEK 2023

Spot of The Week

Ace It Moe – Fading Memory

Spot of The Week uge 42

Vi skal en tur til Kjøbenhavnstrup, for at finde denne uges Spot of The Week. Det er nemlig danske Ace It Moe, der fredag d. 20.10.23 udgiver bandets andet single udspil fra deres EP ’Aim High’. Det er sangen Fading Memory’ som er en melankolsk og storladen rock ballade der stikker til dit hjerte lige dér, hvor det gør allermest ondt. Sangen er baseret på forsanger Søren Madsen’s tab af sin mor i teenageårene. Et tab, der efterlod ham med en voldsom sorg, angst, smerte, vrede og afmagt. Tabet gjorde, at Søren fandt trøst i alkoholen, stofferne og tilfældige kvindelige bekendtskaber. Det lindrede for en stund, men sorgen kom altid tilbage, når effekten havde fortaget sig.

Jeg synes, at sangen har et snert af D-A-D på den gode ikke kopi agtige måde. Jeg kan godt lide, når bandet kommer op og bliver lidt mere beskidte, på den rockede måde. Lad os få mere af det på fremtidige numre.
Jeg er sgu helt klar fan!

Her på Rockradio.dk elsker vi upcoming bands og vi ææælsker også prinsesser, især dem der hedder Mary. Vi elsker dem dog ikke på den der lidt hjælpeløse “jeg bager kage, for jeg skal se en kroning i tv” måde og heller ikke på den der “ULALA HO HO WAU” måde. Men mere som en slags “sej protector” for rockmusikken. Det er sgu godt at se, at de kongelige ikke kun hører kammermusik.. Vi har slet ingen fordomme her på Rockradio.dk

Så hvad er bedre end når disse ting blandes sammen. Faktisk er det sådan at denne uges Spot of The Week, har fået et royalt strejf, da forsanger Søren Madsen med guitarist Daniel Arildsen fra bandet Ace It Moe, til åbningen af “Det Nationale Sorgcenter Vest” i Vejle i sensommeren, fremførte en akustisk version af Spot of The Week singlen ’Fading Memory’ foran Kronprinsesse Mary. H.K.H. der både var berørt og begejstret for balladens budskab om sorgen ved at miste – især i en tidlig alder.

Sangen er dog ikke kun for de sarte kongelige prinsesseører, men også for dine behårede hørerør. Dine lytteantenner kan dog godt tåle lidt strøm, så du kan godt kravle ned fra de madrasser og fjerne den dåsebajer der ligger og triller rundet under dem som en ært, og lyt med når Ace It Moe giver dig denne uges Spot of The Week, sangen Fading Memory.

Stem bandet fast ind på playlisten
Husk at du kan stemme bandet fast ind på vores playliste, ved via vores app, at give bandet en THUMBS UP når du hører dem. Det gælder i hele den uge de er Spot of The Week. Jo flere Thumbs up, jo bedre!

App kan hentes her:
Se videoen på Facebook her: Ace It Moe – Fading Memory

 

PRESSEMEDDELELSE

’Fading Memory’ fra københavnske Ace it Moe er bandets anden single baseret på personligt tab og sorg

Ace it Moe udgiver bandets anden single ’Fading Memory’ på samtlige streamingtjenester den 20/10-23. ’Fading Memory’ er bandets andet single udspil fra den kommende EP ’Aim High’, der spænder over hårdtslående energiske hymner, til melankolske ballader, der trækker i hjertestrengene samt viser bandets alsidighed, ærlighed og ambitioner.

’Fading Memory’ er en melankolsk og storladen rock ballade som stikker til dit hjerte lige dér, hvor det kan gøre allermest ondt, baseret på forsanger Søren Madsen’s tab af sin mor i teenageårene. Et tab der efterlod ham med en voldsom sorg, angst, smerte, vrede og afmagt. Tabet gjorde, at Søren fandt trøst i alkoholen, stofferne og tilfældige kvindelige bekendtskaber. Det lindrede for en stund, men sorgen kom altid tilbage, når effekten havde fortaget sig.

’Fading Memory’ er en fortælling om at miste nogen tæt på, kæmpe med sorg, afhængighed, angst, tristhed, smerte og hjælpeløshed. Med ’Fading Memory’ forsøger vi at sætte ord på alle de svære ting, også dem vi desværre aldrig fik sagt. Men rock balladen handler også om at kunne tilgive, både den der gik bort, og sig selv!

Værket har fået et royalt strejf, da forsanger Søren Madsen med guitarist Daniel Arildsen til åbningen af Det Nationale Sorgcenter Vest i Vejle i sensommeren, fremførte en akustisk version af singlen ’Fading Memory’ foran Kronprinsesse Mary. H.K.H. var både berørt og begejstret for balladens budskab om sorgen ved at miste – især i en tidlig alder.

ALLE har prøvet at miste, og ALLE har deres egen individuelle oplevelse og fortælling omkring det – selvom de også er fælles! Og det er det, vi har forsøgt at sætte ord på med sangen, som vi også håber kan være med til, at hjælpe andre med at navigere i både angsten, sorgen, smerten, vreden og afmagten! Og forhåbentlig bringe de gode minder frem, der lindrer smerten og mindsker tabuet ved at sætte ord på!

Selv efter mange år kan en tanke, en duft, en samtale eller en sang få tårerne frem i øjenkrogen, og gøre savnet nærværende igen!

EP’en ’Aim High’ er indspillet i Sweet Silence Studios, i tæt samarbejde med producer Flemming Rasmussen (Metallica, Sort Sol, Gasolin, Artillery). Processen fandt sted over flere uger, og var en spændende rejse præget af et erklæret ønske om, at følge den kunstneriske vision, fremfor at jagte et internationalt hit.

Ace it Moe blev dannet i 2021, og består af vokalist Søren Madsen, leadguitarist Daniel Arildsen, rytmeguitarist Søren Stubban Hansen, bassist Anders Kjølholm (tidl. Volbeat) og trommer Michael Hansen. Der fandt sammen om Inspirationskilder som Metallica, Clutch, Audioslave, Black Sabbath, Soundgarden, ZZ Top og Pink Floyd. De internationale ambitioner samt passionen for at skabe autentisk og ukompliceret rockmusik driver de fem medlemmer af bandet, der alle kommer fra forskellige musikalske baggrunde med masser af erfaring i bagkataloget.

Ace it Moe satser på at følge udgivelsen op med en masse live koncerter, hvor de gerne vil ud og se publikum i øjnene, mærke energien og levere et engageret live show.

’Fading Memory’ vil kunne høres på bandets hjemmeside samt alle streamingtjenester som f.eks. Spotify, Apple Music, deezer, amazon music, TIDAL etc.

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist