Haze Of Society – Therapy

Written by on October 8, 2023

SPOT OF THE WEEK 2023

Spot of The Week

Haze Of Society – Therapy

Spot of The Week uge 41

Danske Haze Of Society, udgav tidligere i år debutpladen “Broken Path”.
De har sendt os singlen Therapy, der handler om noget alle kan relatere til, nemlig dagen derpå efter en ordentlig druktur 🍻
Når jeg lytter til sangen, synes jeg at den lyder som soundtracket til den vildeste druktur. En tur så vild, at Tømmermænd i whatever filmene, bliver til fredags TamTam i sammenligning. 🐶
Mine damer og herrer, Spot of The Week uge 41, er Haze Of Society med Therapy.

Stem bandet fast ind på playlisten
Husk at du kan stemme bandet fast ind på vores playliste, ved via vores app, at give bandet en THUMBS UP når du hører dem. Det gælder i hele den uge de er Spot of The Week. Jo flere Thumbs up, jo bedre!

App kan hentes her:
Presse:
Bandet har base i Esbjerg og blev dannet i 2017.  Med inspiration fra 80’ernes og 90’ernes og 00’ernes hardrock samt 90’ernes grunge musik har de formet deres helt egen lyd. Som inspirationskilder kan nævnes bands som Metallica, Nirvana, Alice in Chains, DAD, Dizzy Mizz Lizzy samt Velvet Revolver.
Med Morten Nissens rå og til tider upolerede vokal, bliver både de stille og mere hårde sange leveret helt udover scenekanten. På guitar finder vi Ole Skouboe, som også er bandets riff-meister, og med en bundsolid rytmesektion bestående af Pauli Tjørnudal på bas og Martin Brandborg på trommer, er der garanteret headbanging og ”horns in the air”!
I 2020 udgav bandet deres første selvbetitlede EP og de er nu i 2023 klar med deres første fuldlængde udgivelse “Broken Path”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist